این واکسن تقریباً برای همه بی خطر است. ضمنا واکسیناسیون ویروس پاپیلوما شما را از انجام غربالگری بی نیاز نکرده و باید بر اساس گروه سنی خود برنامه غربالگری را ادامه دهید. این بر اساس علم مولکولی که توسط دانشمندان و مهندسان نرم افزار ما اجرا شده است ، تصمیم گیری را برای شما به صورت خودکار انجام می دهد. وی با اشاره به نتایج یک نظرسنجی که از یک هزار و ۴۵۶ مرد انجام شد، ادامه داد: این نتایج نشان داد که ۶۸ درصد پاسخدهندگان قادر نیستند حتی یک نشانه از سرطان پروستات را شناسایی کنند، حتی در میان مردان مسنتر که بیشتر در معرض خطرند، ۶۲ درصد از مردان ۵۰ تا ۵۹ ساله درباره هیچ کدام از نشانهها هیچ اطلاعی نداشتند. قلیان، ۴۰۰ ماده سمی و سرطانزا دارد و تنباکوهای میوهای علاوه بر این ۴۰۰ نوع سم، مواد مضرتری نیز دارند که از پوست میوه تخمیر شده با مواد افزودنی تهیه میشوند و میتوانند موجب آلرژی، آسم و حساسیت شوند. بدتر اینکه، او و همکارانش دچار تردید شدند که آیا مورد تمسخر بیمارانی قرار نمیگیرند که برای شرکت در این مطالعه دعوت میشوند.

خون، که حدود 8 درصد از وزن طبیعی بدن انسان را تشکیل میدهد، نقش مهمی در چگونگی عملکرد بدن دارد. همچنین مصرف مواد غذایی دارای انرژی و کالری زیاد مانند انواع فست فودها، اضافه وزن و خطر سرطان را افزایش میدهد. انواع سرطان خون (لوکمی) عبارتند از لوسمی حاد میلوئیدی، لوسمی لنفوبلاستیک حاد، لوسمی لنفوسیتی مزمن، لوسمی میلوئید مزمن و همچنین طبقه بندی سرطان خونی به چهار دسته ALL ،AML ،CLL و CML تقسیم بندی می شود. مصرف دخانیات منجر به افزایش خطر بسیاری از بیماریها نظیر بیماریهای قلبی عروقی، سکته مغزی، پوکی استخوان، دیابت و افزایش خطر بروز بسیاری از سرطانها مانند سرطانهای سر و گردن، ریه، معده، مری، روده، مثانه، کلیه، خون میشوند. اورنگ گفت: افرادی غیر سیگاری که در معرض دود سیگار اطرافیان خود (دود سیگار دست دوم) هستند، در معرض افزایش خطر و ابتلا به همان بیماریهای افراد سیگاری قرار دارند. اورنگ گفت: هر اندازه فعالیت بدنی از انجام ندادن آن بهتر است بنابراین هر روز که فعالیت بدنی بیشتری انجام شود به کاهش خطر سرطان و بسیاری از بیماریهای دیگر کمک شده است. وی افزود: گوشت قرمز، فاقد فیبر و دیگر مواد مغذی ضد سرطان است و اغلب میزان بالایی از چربی اشباع شده دارد بنابراین مصرف زیاد گوشت قرمز با افزایش خطر سرطان کولورکتال همراه است؛ با کاهش مصرف گوشت قرمز میتوان خطر ابتلا به سرطان را کاهش داد.

برای اثرات سلامت بخش بیشتر، بزرگسالان میتوانند فعالیتهای هوازی با شدت متوسط را به مدت زمان بیشتر از ۳۰۰ دقیقه یا فعالیتهای هوازی با شدت زیاد را به مدت بیشتر از ۱۵۰ دقیقه در هفته انجام دهند. مدیرگروه بیماریهای غیر واگیر مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به آخرین توصیه سازمان بهداشت جهانی برای فعالیت بدنی بزرگسالان عنوان کرد: بزرگسالان باید در هفته حداقل ۳ روز، حداقل ۳۰ دقیقه در روز برای شدت متوسط و حداقل ۲۰ دقیقه برای شدت زیاد، حداقل ۱۵۰ تا ۳۰۰ دقیقه فعالیت هوازی با شدت متوسط یا حداقل ۷۵ تا ۱۵۰ دقیقه فعالیت هوازی شدید یا ترکیب معادلی از فعالیت جسمانی با شدت متوسط و زیاد داشته باشند. وی افزود: بزرگسالان باید در دو روز هفته یا تعداد روزهای بیشتر ورزشهای تقویتکننده قدرت عضلانی با شدت متوسط یا بیشتر که تمام عضلات اصلی بدن را درگیر میکند، داشته باشند. مراقبت تسکینی یک مراقبت پزشکی ویژه است که بر روی تسکین درد و سایر علائم یک بیماری جدی متمرکز می شود.

مدیرگروه بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: مصرف گوشتهای فراوری شده مانند سوسیس و کالباس با افزایش خطر سرطان روده بزرگ، راست روده و معده همراه است؛ به دلیل افزوده شدن ترکیبات نیتریت به این محصولات این مساله ایجاد میشود. در صورت بازگشت سرطان و یا پخش شدن سرطان، چه اتفاقی می افتد؟ آنها برای انسداد شریان کبدی انجام می شوند. ابتلا به بیماری سیروز کبدی ( Cirrhosis ) که یک بیماری پیشرونده کبدی است که سلولهای کبدی را تخریب می کند و بافت اسکار را جانشین آنها می نماید. سرطان رحم جزو بیماری هایی است که به آرامی پیشرفت کرده و زمانی که بیماری بسیار عود و پیشرفت کرده خود را نشان می دهد، می توان گفت علایم سرطان رحم شناخته شده باشد از این رو اگر علائم دیگری در فرد وجود داشته باشد به معنای ابتلا به سرطان نمی باشد به همین دلیل اگر با مسئله ای رو به رو شدید باید با پزشک در میان بگذارید. مدیرگروه بیماریهای غیر واگیر مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه فیبرهای غذایی خطر سرطان کولون کولورکتال را کاهش میدهند، عنوان کرد: فیبر بخشی از غلات، میوهها و سبزیها است که بدن نمیتواند آن را هضم کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *